DELOVNI ČAS: PON – PET : od 7:00 – 16:00; SOB : 8:00 – 12:00; NED : ZAPRTO;

Za gradnjo vseh vrst objektov nudimo gradbeni nadzor. V skladu z Zakonom o graditvi objektov gradbeni nadzor zajema:

 

-  opravljanje strokovnega nadzora na gradbišču, s katerim se preverja, ali se gradnja izvaja po projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja, na podlagi katerega je bilo izdano gradbeno dovoljenje;

 

- Nadzoruje kvaliteta izvedenih del, gradbenih proizvodov, drugih materialov, inštalacij in tehnoloških naprav, ki se vgrajujejo v objekt;

 

- Ali se pri izvajanju del spoštuje dogovorjeni rok izgradnje,

 

- Finančni nadzor izvedbe del;

ŠTAJERLES INŽENIRING

IZVAJANJE NADZORA NAD GRADNJO OBJEKTA

 

TATJANA FIDERŠEK,

GSM: +386 51 419 880;

E-MAIL: tatjana.fidersek@stajerles.si;

GRADNJA NEPREMIČNIN ZA TRG

Gradimo nepremičnine ter jih ugodno želimo prodati na trgu. Ponujamo tudi celostno gradnjo hiš po meri.

V Rušah smo zgradili dve enostanovanjski stavbi vrstne zazidave. Vsako enoto sestavljajo K+P+M ( klet, pritličje, mansarda) , kar predstavlja: 144,15 m2 stanovanjske površine, 40 m2 kleti, 8,40 m2 balkon, 5,35 m2 terasa ter 17,10 m2 pokrita terasa.

Skupaj : 215 m2. Velikost zemljišča ki pripada k enoti je 457 m2 .

Skozi predprostor, kjer se nahaja tudi garderobna soba, vstopimo v dnevni prostor z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico. Iz dnevna sobe je izhod na pokrito teraso na jugu, skozi jedilnico pa na teraso na vzhodni ali zahodni strani hiše (odvisno od enote).

V pritličju se nahajata tudi WC in stopnišče, ki vodi v kletne prostore in mansardo.

 

V mansardi so štiri sobe, katerim boste dali namen glede na vaše potrebe (spalnica, otroška soba, kabinet, garderobna soba) in kopalnica s pralnico. Spalnica ima izhod na balkon.

V kleti se nahajata tehnični prostor, ter večja soba.

 

Dvorišče pred hišo, kjer se nahajajo parkirni prostori, bo tlakovano, na vašo željo pa vam lahko uredimo nadstrešnico za dva ali tri avtomobile.

Zemljišče bo ograjeno z urejeno zelenico.

 

Objekt je opečne 30 cm protipotresne gradnje. Gradbeno maso pokriva enokapna streha v naklonu 6 stopinj, kritina in vsi ostali kleparski izdelki bodo iz barvne pločevine. Fasada je obložena z toplotno izolacijo v deb. 15 cm ter zaključnim slojem (po sistemu demit), kleparski izdelki so iz barvane pocinkane pločevine, okna in vrata so lesena (troslojna zasteklitev), narejena je el. napeljava, računalniška mreža, vodovod, talno ogrevanje, predinštalacija za toplotno črpalko zrak-voda, dimnik za kamin ter instalacija cevi za razpih toplote po sobah, estrihi, ometi, predelne stene in strop v mansardi po sistemu knauf (30 cm izolacije podstrehe), prav tako pa so urejeni vsi priključki (za električno energijo, voda, kanalizacija, dovoz).

Iz hiše je prečudovit pogled na Pohorje. V neposredni bližini (500 m) se nahajajo zdravstveni dom, šola, vrtec, igrišča, bazeni ...

DVOJČEK RUŠE

 

215 m2/ po enoti

145.000,00 € z 9,5 % DDV:

 

Klet: 40 m2

balkon:8,40 m2 ,

5,35 m2 terasa

ter 17,10 m2 pokrita terasa.

 

HIŠO JE MOŽNO KUPITI

1. IV. podaljšana gr. faza (III faza + narejene vse grobe inštalacije (elektrika, voda, ogrevanje, klima), ometi, estrihi, knauf, to vam omogoča, da si dokončne detajle naredite po svoji lastni želji).Lahko pa jo po vaših željah dokončamo - na ključ. Cena je odvisna od željenih materialov.

Pritličje = P

Mansarda = M

Klet = K